Facilitaire reiniging

Pro.Aktief Services biedt een breed scala aan diensten op het gebied van facilitaire reiniging.

  • Kantoorreiniging
  • Gevel- en kozijnreiniging
  • Glazenwassen
  • Reiniging van zonnepanelen
  • Leveren van hygiënische wegwerpmiddelen
  • Reiniging van bedrijfskleding

In al onze facilitaire reinigingsdiensten zetten wij de extra stap voor u, dat zit namelijk in de Friese genen van Pro.Aktief Services. Dus bent u op zoek naar hoogwaardige facilitaire reiniging voor uw bedrijf of organisatie in Friesland, Groningen of Drenthe? Neem dan contact met ons op.

Facilitaire reiniging - kantoorreiniging bij Pro.Aktief Services uit Wijnjewoude (Friesland)

De ontzorgers uit het Noorden

Onze missie is om u helemaal te ontzorgen wat de schoonmaak van uw kantoor of bedrijfspand betreft. Wij staan niet voor niets bekend als ‘de ontzorgers uit het Noorden’. De facilitaire reiniging van uw bedrijf of organisatie is daarom bij Pro.Aktief Services uit Friesland in uitstekende handen. Wij werken met goed opgeleide professionals met passie voor het facilitaire schoonmaakvak. Wij plannen onze werkzaamheden altijd in goed overleg, zodat u zo weinig mogelijk overlast ondervindt tijdens de schoonmaakwerkzaamheden.

Facilitaire reiniging - kantoorreiniging bij Pro.Aktief Services uit Wijnjewoude (Friesland)

Kantoorreiniging

Het professioneel schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden is een vak dat Pro.Aktief Services als geen ander verstaat. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers maken uw kantoor of bedrijfspand op efficiënte en doeltreffende wijze brandschoon. U heeft bijzondere wensen op het gebied van facilitaire reiniging? Leg het ons voor, want Pro.Aktief Services weet er altijd raad mee!

Ook voor onderhoud en verzorging van uw kantoorplanten

Ook uw kantoorplanten zijn bij Pro.Aktief Services in goede handen. Maar valt onderhoud en verzorging van kantoorplanten ook onder facilitaire reiniging? Waarom niet? Als wij uw kantoor of bedrijfspand schoonmaken, dan kunnen we het onderhoud en de verzorging van uw planten voor een scherp tarief meenemen in het proces. Dan hoeft u daar niet een ander bedrijf voor inhuren.

Osmosebewassing

Alles schoon zonder kringen en strepen!

Pro.Aktief Services past bij haar facilitaire reiniging osmosebewassing toe. Dit is een reinigingsmethode waarbij puur, gedemineraliseerd water wordt gebruikt om oppervlakken zoals ramen, gevels en zonnepanelen schoon te maken. Het gebruik van dit water, dat geen mineralen of onzuiverheden bevat, heeft de volgende voordelen:

  • Grondige reiniging zonder dat agressieve chemicaliën nodig zijn
  • Geen strepen of vlekken door achterblijvende mineralen, zoals kalk
  • Milieuvriendelijke reinigingsmethode
  • Bescherming van oppervlakken zonder schurende ingrediënten

Osmosebewassing is dus beter voor het milieu en zeer effectief voor het verwijderen van vuil en stof, vooral op moeilijk bereikbare plaatsen. Daarom zetten wij bij facilitaire reiniging osmosebewassing in.

Facilitaire reiniging - osmosebewassing bij Pro.Aktief Services uit Wijnjewoude (Friesland)

Extra diensten

Levering disposables

Als expert op het gebied van facilitaire reiniging weten wij als Pro.Aktief Services welke benodigdheden er nodig zijn voor optimale hygiëne en reiniging binnen uw bedrijf of organisatie. Daarom leveren wij desgevraagd tegen scherpe tarieven ook disposables, zoals haarnetten, handschoenen en andere wegwerpmiddelen. Ook voor speciale wensen met betrekking tot disposables kunt u bij Pro.Aktief Services terecht.

Reiniging van bedrijfskleding

Naast facilitaire reiniging kunnen wij ook de reiniging van bedrijfskleding voor u verzorgen. En geloof ons, dat is bij Pro.Aktief Services een stuk goedkoper dan u misschien denkt!