Osmosebewassing

Alles schoon zonder kringen en strepen! Dat is het resultaat van schoonmaken met gedemineraliseerd water. Benieuwd wat Pro.Aktief Services voor u kan betekenen met osmosebewassing?

Osmosebewassing bij pro.Aktief Services uit Wijnjewoude (Friesland)

Pro.Aktief Services maakt schoon door middel van osmosebewassing, ook wel bekend als osmose reiniging. Hierbij maken we gebruik van gedemineraliseerd water dat vrij is van mineralen en andere verontreinigingen. Door gebruik te maken van zelfgezuiverd water kunnen de gewassen oppervlakten nat achtergelaten worden met als resultaat een streep- en kringloos eindresultaat. Regelmatig reinigen met behulp van osmosewater zal ook verwering van de schoongemaakte oppervlakten tegengaan, waardoor de levensduur van het gereinigde materiaal verlengd wordt. Kortom, een duurzame reiniging. Alle voordelen van osmosereiniging op een rij:

  • Grondige reiniging zonder dat agressieve chemicaliën nodig zijn
  • Geen strepen of vlekken door achterblijvende mineralen
  • Milieuvriendelijke reinigingsmethode
  • Bescherming van oppervlakken zonder schurende ingrediënten
Gevelreiniging, kozijnreiniging en glazenwassen bij Pro.Aktief Services uit Wijnjewoude (Friesland)

Gevelreiniging, kozijnreiniging en glazenwassen

Ook voor het reinigen van de buitenkant van uw bedrijfspand staat Pro.Aktief Services voor u klaar. Wij reinigen uw kantoor of bedrijfspand grondig met speciale reinigingsapparatuur, een werkslang van wel 100 meter lang, waterpomp en borstel op telescoopsteel. Daardoor kunnen we eenvoudig op grotere hoogten werken en is er bij ons geen gevaarlijk gedoe op ladders.

Reiniging van zonnepanelen

Het regelmatig professioneel laten reinigen van zonnepanelen biedt u veel voordelen.

Vuil, stof, vogelpoep en andere verontreinigingen kunnen zich ophopen op het oppervlak van zonnepanelen en de hoeveelheid zonlicht verminderen die de zonnecellen bereikt. Door de zonnepanelen profesioneel schoon te maken, kan de energieopbrengst worden gemaximaliseerd, waardoor de efficiëntie van het zonne-energiesysteem wordt verbeterd en de elektriciteitsproductie wordt geoptimaliseerd. Daamee bespaart u op de energierekening.

Het regelmatig reinigen van zonnepanelen kan ook helpen om hun levensduur te verlengen. Verontreinigingen die zich ophopen op de panelen kunnen corrosie of andere schade veroorzaken, wat de prestaties op de lange termijn kan beïnvloeden. Door de panelen schoon te houden, wordt de kans op schade verminderd, kan de levensduur van de panelen worden verlengd en bespaart u op onderhouds- of reparatiekosten.