Professionele gevelreiniging

Uw bedrijfspand of kantoor is uw visitekaartje. Door de gevels van uw pand regelmatig professioneel te laten reinigen, blijft dat ook zo. Uw kantoor of bedrijfspand ziet er na onze professionele gevelreiniging weer ‘pico bello’ uit en u verlengt daarmee ook de levensduur van uw gevel(s). Daarmee voorkomt u onnodige schade aan uw kantoor of bedrijfspand door corrosie en slijtage en krijgen vuil, algen, vocht en schimmels geen kans. Laat de gevels van uw bedrijf dus vakkundig reinigen door Pro.Aktief Services uit Friesland.

Professionele gevelreiniging door Pro.Aktief Services uit Friesland

Streeploze reiniging door osmosebewassing

Voor een streeploos en strak resultaat gebruiken wij bij onze gevelreiniging osmosebewassing. Dit betekend dat we osmosewater gebruiken. Osmosewater is gezuiverd en vrij van alle zouten en mineralen. Het verwijdert alle soorten vuil en aanslag en laat geen ongewenste kalkaanslag achter op de gevel. Hierdoor zijn er bij de gevelreiniging geen agressieve of milieuonvriendelijke chemicaliën meer nodig. Dit is niet alleen een behoud voor het milieu maar ook voor de levensduur van uw gevel(s).

Kies dus voor de betrouwbare en professionele facilitaire reinigingsdiensten van Pro.Aktief Services en zorg ervoor dat de gevels van uw kantoor of bedrijfspand er altijd optimaal bij staan. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken voor onze professionele gevelreiniging.

Professionele gevelreiniging door Pro.Aktief Services:

  • Schone en frisse gevel: zorgt voor een professionele uitstraling van uw pand.
  • Verlengde Levensduur: regelmatige gevelreiniging verwijdert vervuiling, mos, algengroei en andere schadelijke stoffen die de gevel aantasten. Zo voorkomt u vochtproblemen, schimmelvorming en vorstschade voorkomen, waardoor de gevel langer meegaat.
  • Veiligheid: Dankzij onze telescopische reinigingssystemen minder risico’s bij dakbeklimming of laddergebruik.
  • Milieuvriendelijk: Osmosebewassing is een milieuvriendelijke manier om zonder chemische middelen uw gevels schoon te maken .
  • Flexibiliteit: Wij passen onze facilitaire reinigingsdiensten aan uw bedrijfsprocessen aan.
  • Wij werken door heel Noord-Nederland: waar in Friesland, Groningen of Drenthe uw kantoor, bedrijfspand of fabriek ook staat, door onze centrale vestiging zijn we altijd in de buurt om uw gevels schoon te houden.
Professionele gevelreiniging door Pro.Aktief Services uit Friesland