Industriële reiniging en desinfectie

Pro.Aktief Services is gespecialiseerd in doeltreffende industriële reiniging en desinfectie van machines in industriële productielijnen, met een specifieke focus op de voedingsmiddelenindustrie.

De goed opgeleide professionals van Pro.Aktief Services reinigen en desinfecteren op efficiënte en doeltreffende manier uw industriële machinepark en productielijnen, industriële werkruimtes en industriële gereedschappen.

Wat wij doen

Wij ontzorgen voor u het proces van industriële reiniging en desinfectie van uw hele machinepark. In het Noorden staan wij binnen de voedingsmiddelenindustrie bekend als dé betrouwbare ‘ontzorgers’ op dit gebied. Wij bieden hierin de volgende diensten:

  • Reinigen en desinfecteren van industriële machines
  • Demontage en assemblage van industriële productielijnen
  • Flexibele ondersteuning in het productieproces

Reiniging en desinfectie van industriële machines

Onze kernactiviteit is het grondig reinigen en desinfecteren van industriële productielijnen, vooral in de veeleisende voedingsmiddelenindustrie. Ons team van hoogopgeleide professionals zet zich in voor de hoogst mogelijke normen en standaarden van hygiëne en reinheid die binnen de voedselindustrie gelden.

Demontage en assemblage van productielijnen

Moeten uw productielijnen voor het schoonmaken en desinfecteren uit elkaar gehaald worden? Geen probleem. Voor bedrijven die hun eigen personeel liever voor productiedoeleinden inzetten, bieden wij hiervoor een complete oplossing. Ons medewerkers demonteren vakkundig productielijnen, voeren de noodzakelijke reiniging uit, assembleren de lijnen en leveren ze vervolgens weer productiegereed op.

Flexibele ondersteuning in productieproces

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen reiniging. In geval van personeelstekorten kunnen wij flexibele ondersteuning bieden door onze getrainde medewerkers in te zetten bij productieprocessen van verschillende bedrijven en productielijnen.

Al onze medewerkers rouleren langs de bedrijven waarvoor wij werken. Daardoor doet al ons personeel ruimte ervaring op met de verschillende productielijnen en de verschillende productieprocessen. Daardoor is al ons personeel heel breed inzetbaar.

Onze aanpak

Wij werken volgens de HACCP-, ISO-, IFS- en BRC-normen. Dit betekent dat wij al onze  reinigings- en desinfectiewerkzaamheden op een veilige en hygiënische manier uitvoeren of het nu gaat om reiniging met de hand, hogedrukreiniging of stoomreiniging. In omgevingen waar we geen water kunnen gebruiken passen we droogijsstralen toe, bijvoorbeeld in het geval van schakelkasten of andere elektrische installaties. 

Wij zijn ervan overtuigd dat industriële reiniging en desinfectie een essentieel onderdeel zijn van een goed productieproces. Door uw machines en werkruimtes regelmatig te reinigen en te desinfecteren, kunt u de productkwaliteit verbeteren, voedselveiligheid garanderen en de levensduur van uw machines verlengen.

Het team van Pro.Aktief Services

Ons team bestaat uit ervaren en vakbekwame medewerkers met passie voor het industriële schoonmaakvak. Zij zijn uitstekend opgeleid en gespecialiseerd in industriële reiniging en desinfectie. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar voor de hoogst mogelijke service en kwaliteit.

Mocht u als opdrachtgever plots een tekort aan productiemedewerkers hebben, dan kunt u altijd een beroep doen op de medewerkers van Pro. Aktief Services. Wij laten alle medewerkers namelijk rouleren langs de bedrijven waarvoor wij werken. Daardoor doet al ons personeel ruimte ervaring op met de verschillende productielijnen en het proces van  industriële reiniging en desinfectie van deze machines en lijnen. Al ons personeel is daardoor  heel breed inzetbaar.

Pro.Aktief Services ontzorgt het hele reinigingsproces

Wij nemen de zorgen over de schoonmaak en desinfectie van uw machinepark van uw schouders, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. In het Noorden staan wij bekend als dé betrouwbare ‘ontzorgers’ op het gebied van industriële reiniging en desinfectie binnen de voedingsmiddelenindustrie.