Zonnepanelen reinigen

Het regelmatig professioneel reinigen van de zonnepanelen van uw bedrijfspand of kantoor kan leiden tot een rendementsverbetering van wel 20%. Bovendien verlengt het regelmatig schoonmaken de levensduur van uw zonnepanelen en voorkomt het problemen zoals oververhitting en beschadiging door ophoping van vuil en algen. Laat de zonnepanelen van uw bedrijf dus vakkundig reinigen door Pro.Aktief Services uit Friesland, zodat uw zonnepanelen installatie optimaal blijft presteren.

Zonnepanelen reinigen

Reiniging van zonnepanelen

Vuil op zonnepanelen van uw bedrijfspand of kantoor kost u geld. Laat uw zonnepanelen dus professioneel door ons reinigen voor optimale prestaties en energieopbrenst. Daarmee verlengt de levensduur van uw bedrijfsinvestering en voorkomt u schade aan uw zonnepanelen.

Zonnepanelen reinigen voor optimale energieopbrengst.

Vuil, stof, vogelpoep en andere verontreinigingen kunnen zich ophopen op het oppervlak van zonnepanelen. Daardoor vermindert de hoeveelheid zonlicht die de zonnecellen van uw zonnepanelen bereiken. Door de zonnepanelen van uw bedrijfspand of kantoor professioneel door Pro.Aktief Services schoon te laten maken, wordt de energieopbrengst gemaximaliseerd. Daardoor verbetert de efficiëntie van uw zonne-energiesysteem en blijft de elektriciteitsproductie optimaal. U bespaart daarmee niet alleen op de energierekening, maar verkort ook de terugverdientijd van uw zonnepanelen.

Zonnepanelen reinigen voor verlengde levensduur

Het regelmatig reinigen van zonnepanelen kan ook helpen om de levensduur te verlengen. Verontreinigingen die zich ophopen op de zonnepanelen kunnen corrosie of andere schade veroorzaken. Dit beïnvloedt de prestaties van uw zonnepanelen op de lange termijn kan. Door uw zonnepanelen regelmatig professioneel te laten schoonmaken, wordt de kans op schade verminderd. Dit verlengt de levensduur van uw zonnepanelen en bespaart u onderhouds- of reparatiekosten.

Veilig en efficiënt reinigen.

Veilig & efficiënt zonnepanelen reinigen

Pro.Aktief Services reinigt de zonnepanelen op uw kantoor of bedrijfspand professioneel, veilig en efficiënt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van telescoop glasbewassing, dit maakt het ook mogelijk om in sommige gevallen vanaf de grond te werken. Dit vermindert de risico’s van het beklimmen van daken en het gebruik van ladders. De zonnepanelen van uw bedrijf worden met zachte borstels gereinigd zonder schade aan te richten.

Snel en betrouwbaar

Bij Pro.Aktief Services begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Onze facilitaire schoonmaakteams zijn getraind om efficiënt en snel te werken, zodat uw bedrijfsprocessen zo weinig mogelijk worden verstoord. We plannen onze schoonmaakdiensten altijd in overleg en op tijden die uw bedrijf het beste uitkomen. Zo zorgen we ervoor dat de zonnepanelen van uw bedrijf of kantoorpand in topconditie blijven met minimale overlast.

Osmosebewassing voor streeploze reiniging

Voor een streeploos en sprankelend resultaat gebruiken wij bij het reinigen van zonnepanelen osmosebewassing. Het water dat we hierbij gebruiken is gezuiverd water, vrij van zouten en mineralen en verwijdert alle soorten vuil zonder kalkaanslag achter te laten. Osmosewater zorgt ervoor dat uw zonnepanelen schoon en helder blijven, wat resulteert in een optimale lichtabsorptie en energieopbrengst.

Kies dus voor de betrouwbare en professionele facilitaire reinigingsdiensten van Pro.Aktief Services en zorg ervoor dat uw zonnepanelen van uw kantoor of bedrijfspand altijd optimaal presteren. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken. Samen zorgen we voor een schonere en duurzamere toekomst!

Pro.Aktief Services - Zonnepanelen reinigen met osmosebewassing
Pro.Aktief Services -  mobiele osmosebewassing installatie

Zonnepanelen reinigen door Pro.Aktief Services:

  • Maximale Energieopbrengst: Verbeter het rendement van de zonnepanelen van uw kantoor of bedrijfspand door regelmatige reiniging.
  • Verlengde Levensduur: Voorkom daarmee schade en slijtage door ophoping van vuil en algen op uw zonnepanelen.
  • Veiligheid: Dankzij onze telescopische reinigingssystemen minder risico’s bij dakbeklimming of laddergebruik.
  • Milieuvriendelijk: Osmosebewassing is een milieuvriendelijke manier om zonder chemische middelen zonnepanelen schoon te maken .
  • Flexibiliteit: Wij passen onze facilitaire reinigingsdiensten aan uw bedrijfsprocessen aan.
  • Wij werken door heel Noord-Nederland: waar in Friesland, Groningen of Drenthe uw kantoor, bedrijfspand of fabriek ook staat, door onze centrale vestiging zijn we altijd in de buurt om uw zonnepanelen te reinigen.