Facilitair

In al onze reinigingsdiensten zetten wij de extra stap, dat zit in de genen van Pro.Aktief Services. Wij ontzorgen namelijk het hele reinigingsproces voor uw kantoor of bedrijfspand en noemen ons niet voor niets ‘de ontzorgers uit het Noorden’. Pro.Aktief Services biedt een aantal facilitaire diensten op het gebied van bedrijfsmatige schoonmaak voor opdrachtgevers binnen de voedingsmiddelenindustrie en andere bedrijfstakken:

  • Kantoorreiniging
  • Gevelreiniging, kozijnreiniging en glazenwassen (osmosebewassing)
  • Reiniging van zonnepannelen (osmosebewassing)
  • Leveren van wegwerpmiddelen voor hygiënische doeleinden of bescherming
  • Reiniging bedrijfskleding

Gevelreiniging, kozijnreiniging en glazenwassen

Ook voor het reinigen van de buitenkant van uw bedrijfspand staat Pro.Aktief Services voor u klaar. Wij reinigen uw kantoor of bedrijfspand grondig met speciale reinigingsapparatuur, een werkslang van wel 100 meter lang, waterpomp en borstel op telescoopsteel. Daardoor kunnenn we eenvoudig op grotere hoogten werken en is er bij ons geen gevaarlijk gedoe op ladders.

Osmosebewassing: alles schoon zonder kringen en strepen!

Pro.Aktief Services maakt schoon door middel van osmosebewassing, ook wel bekend als osmose reiniging. Hierbij maken we gebruik van gedemineraliseerd water dat vrij is van mineralen en andere verontreinigingen. Door gebruik te maken van zelfgezuiverd water kunnen de gewassen oppervlakten nat achtergelaten worden met als resultaat een streep- en kringloos eindresultaat. Regelmatig reinigen met behulp van osmosewater zal ook verwering van de schoongemaakte oppervlakten tegengaan, waardoor de levensduur van het gereinigde materiaal verlengd wordt. Kortom, een duurzame reiniging. Alle voordelen van osmosereiniging op een rij:

  • Grondige reiniging zonder dat agressieve chemicaliën nodig zijn
  • Geen strepen of vlekken door achterblijvende mineralen
  • Milieuvriendelijke reinigingsmethode
  • Bescherming van oppervlakken zonder schurende ingrediënten

Reiniging van zonnepannelen

Het regelmatig professioneel laten reinigen van zonnepanelen biedt u veel voordelen.

Optimale energieopbrengst

Vuil, stof, vogelpoep en andere verontreinigingen kunnen zich ophopen op het oppervlak van zonnepanelen en de hoeveelheid zonlicht verminderen die de zonnecellen bereikt. Door de zonnepanelen profesioneel schoon te maken, kan de energieopbrengst worden gemaximaliseerd, waardoor de efficiëntie van het zonne-energiesysteem wordt verbeterd en de elektriciteitsproductie wordt geoptimaliseerd. Daamee bespaart u op de energierekening.

Verlengde levensduur

Het regelmatig reinigen van zonnepanelen kan ook helpen om hun levensduur te verlengen. Verontreinigingen die zich ophopen op de panelen kunnen corrosie of andere schade veroorzaken, wat de prestaties op de lange termijn kan beïnvloeden. Door de panelen schoon te houden, wordt de kans op schade verminderd, kan de levensduur van de panelen worden verlengd en bespaart u op onderhouds- of reparatiekosten.

Kantoorreiniging

Het professioneel schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden is een vak dat Pro.Aktief als geen ander verstaat. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers maken uw kantoor of bedrijfspand op efficiënte en doeltreffende wijze brandschoon. U heeft bijzondere wensen? Pro.Aktief Services weet er raad mee!

Ook voor onderhoud en verzorging van uw kantoorplanten

Ook het onderhoud en de verzorging van de planten in uw kantoor of bedrijfspand is bij Pro.Aktief Services in goede handen. Als wij uw kantoor of bedrijfspand schoonmaken, dan kunnen we het onderhoud en de verzorging van uw planten voor een scherp tarief meenemen in het proces.

Extra diensten

Levering disposables

Pro.Aktief Services weet welke facilitaire diensten klanten waarderen en levert desgevraagd tegen scherpe tarieven ook disposables, zoals haarnetten, handschoenen en andere wegwerpmiddelen. Ook voor speciale wensen met betrekking tot disposables kunt u bij ons terecht.

Reiniging van bedrijfskleding

Ook de reiniging van bedrijfskleding verzorgen we graag voor uw bedrijf. En geloof ons, dat is bij Pro.Aktief Services een stuk goedkoper dan u misschien denkt!

Bent u geïnteresseerd in een van onze facilitaire schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op. Wat ons betreft wordt het een begin van een langdurige klantrelatie met u als tevreden klant

ALLES SCHOON ZONDER KRINGEN EN STREPEN!