Facilitair

Een extra stap zetten zit ons in de genen. We noemen ons immers niet voor niets ‘de ontzorgers uit het Noorden’. Deze instelling heeft geleid tot het aanbieden van een aantal facilitaire diensten voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers binnen de voedingsmiddelenindustrie en andere branches. Dit heeft met name betrekking op schoonmaken van kantoren en de reiniging van glas en gevels

Kantoor

Schoonmaken van kantoren is een vak dat Pro.Aktief als geen ander verstaat. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers maken uw kantoorpand op efficiënte en doeltreffende wijze schoon. U heeft bijzondere wensen? Pro.Aktief Services weet er raad mee!

Tevens is het onderhoud van de planten in uw kantoor of bedrijfspand is bij Pro.Aktief Services in goede handen. Zeker in combinatie met het schoonmaken van uw kantoren doen we dit tegen een scherp tarief.

Osmosebewassing gevel en glas

Alles schoon zonder kringen en strepen!

Ook de buitenkant van uw bedrijfspand reinigen we graag. Met water ontdaan van mineralen en kalk, door middel van osmose, verwijderen we vuil en aanslag van gevels, ramen, kozijnen en zonnepanelen. Pro-Aktief werkt met apparatuur, 100 meter werkslang, waterpomp en borstel op telescoopsteel, waardoor eenvoudig op grotere hoogten gewerkt kan worden. Door gebruik te maken van zelf gezuiverd water kunnen de gewassen oppervlakten nat achtergelaten worden met als resultaat een streep- en kringloos eindresultaat. Regelmatig reinigen met behulp van osmosewater zal ook verwering van de schoongemaakte oppervlakten tegengaan, waardoor de levensduur van het gereinigde materiaal verlengd wordt. Kortom, een duurzame reiniging.

Extra

Pro.Aktief Services weet welke facilitaire diensten klanten waarderen en levert desgevraagd tegen scherpe tarieven ook disposables zoals haarnetten, handschoenen, enzovoort. Ook voor speciale wensen met betrekking tot disposables kunt u bij ons terecht. De reiniging van bedrijfskleding verzorgen we ook graag. En geloof ons, dat is bij Pro.Aktief Services een stuk goedkoper dan u denkt!

Geïnteresseerd in een van onze facilitaire diensten? Wat ons betreft het begin van een langdurige relatie met een tevreden klant.

ALLES SCHOON
ZONDER KRINGEN
EN STREPEN!