Overige facilitaire diensten

Dagen in de week

uur per dag

%

Flexibel personeel

USP Pro.Aktief Services

Facilitaire diensten tegen scherpe tarieven

Pro.Aktief Services reinigt en desinfecteert industriële productielijnen, maakt kantoren schoon en reinigt glas en gevels. Een extra stap zetten zit ons in de genen. We noemen ons immers niet voor niets ‘de ontzorgers uit het Noorden’. Deze instelling heeft geleid tot het aanbieden van een aantal facilitaire diensten voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers uit de voedingsmiddelenindustrie en andere branches.

Het onderhoud van de planten in uw kantoor of bedrijfspand is bij Pro.Aktief Services in goede handen. Zeker in combinatie met het schoonmaken van uw kantoren doen we dit tegen een scherp tarief. Ook de buitenkant van uw bedrijfspand reinigen we graag. Of het nu de ramen of de gevel betreft, of het groenonderhoud rondom uw bedrijfspand. En heeft u geen zin om uw bedrijfsauto’s in eigen beheer te wassen? Dan maken wij uw wagenpark toch schoon! Hoeft u zich daar ook geen zorgen meer over te maken.

Pro.Aktief Services weet welke facilitaire diensten klanten waarderen en levert desgevraagd tegen scherpe tarieven ook disposables zoals haarnetten, handschoenen, enzovoort. Ook voor speciale wensen met betrekking tot disposables kunt u bij ons terecht. De reiniging van bedrijfskleding verzorgen we ook graag. En geloof ons, dat is bij Pro.Aktief Services een stuk goedkoper dan u denkt!

Geïnteresseerd in een van onze facilitaire diensten? Gebruik dan onderstaande button om in contact te komen met Pro.Aktief Services uit het Friese Wijnjewoude . Wat ons betreft het begin van een langdurige relatie met een tevreden klant.