Industriële reiniging op topniveau

Bij Pro.Aktief Services uit Wijnjewoude streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit in industriële reiniging en facilitaire schoonmaak. Lees hier hoe wij uw industriële productieomgeving en kantoor- of bedrijfspand optimaal schoon houden.

Ons goed opgeleide personeel is uitgerust met hoogwaardige materieel en geoptimaliseerde processen, op tijden die voor u het beste uitkomen. Bij Pro Aktief Services staan uw industriële en bedrijfsprocessen namelijk voorop! Uw werk gaat door en u krijgt de gewenste kwaliteit krijgt waar u om hebt gevraagd. Dat is de kwaliteit voor industriële of facilitaire reiniging die wij garanderen.

Planning op maat

We stellen voor al onze opdrachtgevers een gedetailleerd reinigingsplan op, vastgelegd in duidelijke, geïllustreerde werkprogramma’s. Hierin staan in detail uitgewerkt welke zaken gereinigd moeten worden, op welke manier dit moet gebeuren, welke reinigingsmiddelen hiervoor moeten worden gebruikt en de frequentie waarmee het betreffende item moet worden gereinigd.

Om het werk nog makkelijker en overzichtelijker te maken, werken we met onze nieuwe schoonmaakmanagementtool Facility Apps. In deze tool hebben zowel opdrachtgevers als de medewerkers van Pro Aktief Services helder inzicht in de status van alle reinigingsactiviteiten. Hierdoor heeft u als opdrachtgever de controle en het overzicht over alle schoonmaakprocessen in uw organisatie.

Strikte borging van normen

Bij Pro.Aktief Services voeren we industriële reiniging en facilitaire schoonmaak uit volgens de hoogste normen. Hieronder vallen de belangrijke HACCP-, ISO-, IFS- en BRC-standaarden. Deze borging zorgt ervoor dat onze medewerkers exact weten welke procedures gevolgd moeten worden. Zo weet u als opdrachtgever precies wat u van ons mag verwachten.

We investeren bij Pro.Aktief Services veel in de opleiding van ons personeel. Daarmee houden we onze dienstverlening continu op het hoogste niveau. Wij blijven voortdurend bezig met de ontwikkeling en verbetering van nieuwe schoonmaakmethoden en materialen. Zo dragen we bij aan kwaliteitsverbetering en kostenbesparing voor u als opdrachtgever.

Hygiëne als prioriteit

In de voedingsmiddelenindustrie gelden zeer strenge veiligheids- en hygiëne-eisen. Deze eisen hebben niet alleen betrekking op de kwaliteit en veiligheid van de geproduceerde voedingsmiddelen zelf, maar ook op de omgeving waar deze voedingsmiddelen en -ingrediënten geproduceerd en verpakt worden.

De hygiëne in deze productieruimtes moet dus voldoen aan hele strenge wet- en regelgeving, maar ook aan specifieke eisen die de afnemers van uw producten stellen, bovenop de wettelijke verplichtingen. Bij Pro.Aktief Services kunt u ervan op aan dat we alle regelgeving voor uw bedrijfstak kennen en naar volledige tevreden uitvoeren. Schoon is bijPro.Aktief Services dan ook echt brandschoon, want hygiëne is altijd onze eerste prioriteit.