Hoogste kwaliteit in industriële reiniging en facilitaire schoonmaak

Dagen in de week

uur per dag

%

Professioneel werk

Pro.Aktief Services: Industriële reiniging op topniveau

Bij Pro.Aktief Services streven we naar niets minder dan topkwaliteit in industriële reiniging en facilitaire schoonmaak. Ons goed opgeleide personeel, uitgerust met hoogwaardige materieel en geoptimaliseerde processen, staat klaar om uw industriële omgeving of kantoor- en bedrijfspand te reinigen en desinfecteren op tijden die voor u het beste uitkomen. Wij stellen uw industriële en bedrijfsprocessen voorop, zodat uw werkzaamheden altijd optimaal door kunnen gaan en u er zeker van kunt zijn dat u de gewenste kwaliteit krijgt waar u om hebt gevraagd. 

Planning op maat

We stellen voor al onzeopdrachtgevers een gedetailleerd reinigingsplan op, vastgelegd in duidelijke, geïllustreerde werkprogramma’s. Hierin staan in detail uitgewerkt welke zaken gereinigd moeten worden, op welke manier dit moet gebeuren, welke reinigingsmiddelen hiervoor moeten worden gebrukt en de frequentie waarmee het betreffende item moet worden gereinigd.

Om het werk nog makkelijker en overzichtelijker te maken, werken we met onze nieuwe schoonmaakmanagementtool Facility Apps. In deze tool hebben zowel opdrachtgevers als de medewerkersvan Pro Aktief Services helder inzicht in de status van alle reinigingsactiviteiten die wij voor u uitvoeren, waardoor u als opdrachtgever de controle en het overzicht kunt houden over alle schoonmaakprocessen in uw organisatie.

Strikte borging van normen

Bij Pro.Aktief Services voeren we industriële reiniging en facilitaire schoonmaak uit volgens de hoogste normen, waaronder de belangrijke HACCP-, ISO-, IFS- en BRC-standaarden. Deze borging zorgt ervoor dat onze medewerkers exact weten welke procedures gevolgd moeten worden, en u als opdrachtgever precies weet wat u van ons mag verwachten. We investeren bij Pro.Aktief Services veel in de opleiding van ons personeel om onze dienstverlening continu op het hoogste niveau te houden. Wij blijven voortdurend bezig met de ontwikkeling en verbetering van nieuwe schoonmaakmethoden en materialen om bij te dragen aan kwaliteitsverbetering en kostenbesparing voor u als opdrachtgever.

Hygiëne als prioriteit

In de voedingsmiddelenindustrie gelden zeer strenge veiligheids- en hygiëne-eisen. Deze eisen hebben niet alleen betrekking op de kwaliteit en veiligheid van de geproduceerde voedingsmiddelen zelf, maar ook op de omgeving waar deze voedingsmiddelen en -ingrediënten geproduceerd en verpakt worden. De hygiëne in deze productieruimtes moet dus voldoen aan hele strenge wet- en regelgeving, maar ook aan specifieke eisen die de afnemers van uw producten stellen, bovenop de wettelijke verplichtingen. Bij Pro.Aktief Services kunt u ervan op aan dat we alle regelgeving voor uw bedrijfstak kennen en naar volledige tevreden uitvoeren. Schoon is bijPro.Aktief Services dan ook echt brandschoon, want hygiëne is altijd onze eerste prioriteit.

Bij Pro.Aktief Services staat industriële reiniging en facilitaire schoonmaak van topkwaliteit voorop. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw industriële omgeving en kantoor- of bedrijfspand optimaal schoon kunnen houden.

 

Kennis, betrokkenheid en passie voor het vak