Missie en Visie Pro.Aktief Services

Langdurige samenwerking

De kern van onze missie en visie is dat Pro.Aktief Services de zeer ruime ervaring met reiniging in de food industrie gebruikt om altijd 100% kwaliteit werk af te leveren. Wij streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Pro.Aktief Service realiseert dit door 100% inzet en flexibiliteit van haar werknemers en volledige transparantie over de werkzaamheden.

Onze missie en visie betekent ook dat wij pas tevreden zijn als onze opdrachtgevers zich geen zorgen hoeven te maken over de reiniging van hun productielijnen, gebouwen en overige zaken. Wij noemen ons de ‘Ontzorgers uit het Noorden’ en daar zijn we trots op!

Duurzame relatie met klanten door:

100% gemotiveerde inzet

100% professioneel werk

100% flexibel personeel

100% transparant over werk

Klanten ontzorgen is onze topsport!

Pro.Aktief Services zoekt gemotiveerd personeel!

Werken bij Pro.Aktief Services

Pro.Aktief Services werkt altijd vanuit de hierboven geschetste missie en visie. Pro.Aktief Services levert opdrachtgevers uit voornamelijk de voedingsmiddelenindustrie topkwaliteit en vraagt daarom onder alle omstandigheden honderd procent inzet en flexibiliteit van onze werknemers.

We houden van aanpakkers die het niet erg vinden om regelmatig buiten kantooruren te werken. Mensen die het leuk vinden om incidenteel in de productie van onze opdrachtgevers bij te springen.

Ben jij zo iemand? Laat dan via onderstaande knop weten dat je graag structureel of incidenteel wilt werken bij Pro.Aktief Services. We zijn erg benieuwd naar je werkervaring en motivering om voor het fijnste schoonmaakbedrijf uit het Noorden te komen werken!