Over Pro.Aktief Services

Pro.Aktief Services is uw betrouwbare partner die u ontzorgt op het gebied industriële en facilitaire reiniging. Wij noemen ons daarom niet voor niets de ontzorgers uit het Noorden. Wij nemen als u wilt hele het industriële en facilitaire reinigingsproces van u over. U kunt daarvoor 24/7 op Pro.Aktief Services rekenen met 100% inzet! Wij maken dit mogelijk door een team van getrainde medewerkers, die garant staat voor de hoogst mogelijke service en kwaliteit, met kennis, betrokkenheid en passie voor het schoonmaakvak. 

Visie: volledige ontzorging van het hele industriële reinigingsproces

Onze visie is helder: we willen de ‘Ontzorgers uit het Noorden’ zijn. Dit betekent dat we pas tevreden zijn als onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun reinigingsbehoeften. Daarom richten wij ons op 100% gemotiveerde inzet, professioneel werk, flexibiliteit en transparantie, streven we ernaar om onze klanten continu te ontzorgen. Voor ons is klantenontzorging meer dan een taak; het is onze passie en prioriteit.

Wij werken volgens hoge kwaliteitsnormen:

Onze Missie: 100% kwaliteit leveren en langdurige klantrelaties

Net als onze visie is onze missie eenvoudig: we streven er altijd naar om topkwaliteit te leveren. Met onze uitgebreide ervaring in industriële reiniging en desinfectie binnen de voedingsindustrie, gaan we voor niets minder dan 100% tevredenheid. We geloven in langdurige samenwerkingen met onze klanten, gebouwd op vertrouwen, inzet en transparantie.

100% gemotiveerde inzet

100% professioneel werk

100% flexibel personeel

Samenwerkingspartners

Om de allerhoogste industriële schoonmaakkwaliteit te leveren, werkt Pro.Aktief Services daarom samen met onze samenwerkingspartners Hypred en Laboclean.

Logo van Hypred
Logo Laboclean

Pro.Aktief Services is altijd op zoek naar goed personeel!

Geïnteresseerd in werken bij ons?