WERKEN BIJ PRO.AKTIEF SERVICES

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die graag in de industriële en zakelijke schoonmaakbranche willen werken. Wij leiden al ons personeel uitstekend op en laten je meelopen met onze ervaren mensen. Zo leer je al onze klanten kennen, krijg je snel de kneepjes van het schoonmaakvak onder de knie en sta je er nooit alleen voor. Je leert alles over het industrieel reinigen en desinfecteren van productielijnen, met name in de voedingsindustrie. We halen deze productielijnen soms ook uit elkaar. Dus als je technisch bent, is dat zeer welkom. Maar je kunt ook aan de slag in de facilitaire reiniging van bedrijfslocaties en kantoren.

Wat typeert onze mensen

Onze mensen zijn aanpakkers die het niet erg vinden om regelmatig buiten kantooruren te werken. Het voordeel is dat je op andere momenten dan weer vrij bent. Er werken bij ons zowel mensen die structureel als incidenteel ingezet worden. Onze mensen zijn erg flexibel ingesteld en vinden het ook leuk om af en toe bij te springen in het productieproces van onze opdrachtgevers uit de food. Zo doe je regelmatig eens wat anders, fijn voor de afwisseling.

Ben jij zo iemand? Solliciteer dan bij Pro.Aktief Services en kom voor het fijnste schoonmaakbedrijf uit het Noorden werken. Geef via onderdestaande formulier even je werkervaring en motivering door en wie weet zitten wij binnenkort aan de koffie om kennis te maken.

Solliciteer direct of stel ons een vraag