Reiniging en desinfectie food industrie

Dagen in de week

uur per dag

%

gemotiveerde inzet

Doeltreffende industriële reiniging en desinfectie

Reiniging en desinfecteren van industriële productielijnen in de voedingsmiddelenindustrie behoren tot de kernactiviteiten van Pro.Aktief Services. Naast het schoonmaken en desinfecteren van machines bieden we aanvullende diensten op het gebied van industriële reiniging.

  • Demonteren en assembleren van productielijnen
  • Productiegereed opleveren productielijnen
  • Productiegerelateerde handelingen

Onze betrokkenheid, vakmanschap en expertise zijn zichtbaar in de efficiënte en doeltreffende wijze waarop onze goed opgeleide medewerkers uw machines, werkruimtes en gereedschappen reinigen en desinfecteren. We staan voor flexibiliteit, transparantie en betrokkenheid. Bedrijven die hun eigen personeel liever voor productiedoeleinden inzetten, helpen we door productielijnen te demonteren en na reiniging weer productiegereed op te leveren.

Ons team van getrainde medewerkers staat met kennis, betrokkenheid en passie voor het vak van reinigen en desinfecteren 24 uur per dag en 7 dagen per week garant voor de hoogst mogelijke service en kwaliteit. Mocht een opdrachtgever plots een tekort aan productiemedewerkers hebben, dan kunt u een beroep doen op de medewerkers van Pro. Aktief Services. Wij laten alle medewerkers namelijk rouleren langs bedrijven en productielijnen, waardoor deze een ruime ervaring hebben met industriële reiniging en desinfectie en daardoor breed inzetbaar zijn.

Pro.Aktief Service uit Friesland werkt volgens de HACCP-, ISO-, IFS- en BRC-normen. U hoeft zich als bedrijf in de food industrie en andere branches geen zorgen te maken over industriële reiniging en hygiëne. Dat doen wij voor u, zodat u zich kunt bezighouden met uw core business. We noemen ons daarom ook wel ‘de ontzorgers van de voedingsmiddelenindustrie uit het Noorden’.

Reiniging productielijn
Reiniging en desinfecteren productielijn
Reiniging en desinfecteren productielijn