Reiniging en desinfectie van industriële machines: Pro.aktief Services

Dagen in de week

uur per dag

%

gemotiveerde inzet

Doeltreffende industriële reiniging en desinfectie

Pro.Aktief Services is gespecialiseerd in industriële reiniging en desinfectie van machines in industriële productielijnen, met een specifieke focus op de voedingsmiddelenindustrie. Onze goed opgeleide professionals reinigen en desinfecteren op efficiënte en doeltreffende manier uw:

  • industriële machinepark en productielijnen
  • industriële werkruimtes
  • industriële gereedschappen

Naast het schoonmaken en desinfecteren vanindustriële machines en productielijnen bieden we aanvullende diensten op het gebied van industriële reiniging:

  • Demonteren en assembleren van productielijnen
  • Productiegereed opleveren productielijnen
  • Flexibele inzet van onze medewerkers in uw productieproces

Onze dienstverlening omvat echter ook andere industriële sectoren, waarbij wij expertise en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Onze Diensten

Reiniging en Desinfectie van machines

Onze kernactiviteit is het grondig reinigen en desinfecteren van industriële productielijnen, vooral in de veeleisende voedingsmiddelenindustrie. Ons team van hoogopgeleide professionals zet zich in voor de hoogst mogelijke normen van hygiëne en reinheid.

Demontage en assemblage van productielijnen

Voor bedrijven die hun eigen personeel liever voor productiedoeleinden inzetten, bieden wij een complete oplossing. We demonteren productielijnen, voeren de noodzakelijke reiniging uit, en leveren ze vervolgens weer productiegereed op.

Flexibele ondersteuning in productieproces

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen reiniging. In geval van personeelstekorten bieden wij flexibele ondersteuning door onze getrainde medewerkers in te zetten op verschillende bedrijven en productielijnen. Dit zorgt voor een brede ervaring in industriële reiniging en desinfectie, waardoor ze effectief en efficiënt kunnen opereren.

Onze aanpak

Wij werken volgens de HACCP-, ISO-, IFS- en BRC-normen. Dit betekent dat wij al onze  reinigings- en desinfectiewerkzaamheden op een veilige en hygiënische manier uitvoeren of het nu gaat om reiniging met de hand, hogedrukreiniging of stoomreiniging. In omgevingen waar we geen water kunnen gebruiken passen we droogijsstralen toe, bijvoorbeeld in het geval van schakelkasten of andere elektrische installaties. 

Wij zijn ervan overtuigd dat industriële reiniging en desinfectie een essentieel onderdeel zijn van een goed productieproces. Door uw machines en werkruimtes regelmatig te reinigen en te desinfecteren, kunt u de productkwaliteit verbeteren, voedselveiligheid garanderen en de levensduur van uw machines verlengen.

Het team van Pro.Aktief Services

Ons team bestaat uit ervaren en vakbekwame medewerkers met passie voor het industriële schoonmaakvak. Zij zijn uitstekend opgeleid en gespecialiseerd in industriële reiniging en desinfectie. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar voor de hoogst mogelijke service en kwaliteit.

Mocht u als opdrachtgever plots een tekort aan productiemedewerkers hebben, dan kunt u altijd een beroep doen op de medewerkers van Pro. Aktief Services. Wij laten alle medewerkers namelijk rouleren langs de bedrijven waarvoor wij werken. Daardoor doet al ons personeel ruimte ervaring op met de verschillende productielijnen en het proces van  industriële reiniging en desinfectie van deze machines en lijnen. Al ons personeel is daardoor  heel breed inzetbaar.

Pro.Aktief Services ontzorgt het hele reinigingsproces

Wij nemen de zorgen over industriële reiniging en desinfectie van uw schouders, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. In het Noorden staan wij bekend als dé betrouwbare ‘ontzorgers’ op het gebied van industriële reiniging en desinfectie binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Geïnteresseerd in de diensten van Pro.Aktief Services? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Reiniging productielijn
Reiniging en desinfecteren productielijn
Reiniging en desinfecteren productielijn