Kantoren schoonmaken

Dagen in de week

uur per dag

%

Professioneel werk

Niet zomaar een schoonmaakbedrijf uit het Noorden

Schoonmaken van kantoren is een vak dat Pro.Aktief als geen ander schoonmaakbedrijf in het Noorden verstaat. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers maken uw kantoorpand op efficiënte en doeltreffende wijze schoon. U heeft bijzondere wensen? Pro.Aktief Services weet er raad mee!

Uw kantoor optimaal schoon

Pro.Aktief Services is niet zo maar een schoonmaakbedrijf. We hebben jarenlange ervaring met werken volgens de HACCP-, ISO-, IFS- en BRC-normen voor industriële reiniging en desinfectie in de voedingsmiddelenindustrie. Die kennis gebruiken we ook bij het schoonmaken van uw kantoor, het interieur van uw bedrijfspand. Zo stellen we voor iedere opdrachtgever een reinigingsplan op. Hierin staat onder andere welke zaken gereinigd moeten worden en met welke frequentie. Onze medewerkers weten dus precies wat ze moeten doen om het interieur van uw kantoor optimaal schoon te krijgen, en u weet als opdrachtgever exact wat u van ons mag verwachten.

Advies & begeleiding schoonmaken

U wilt uw kantoren liever met eigen personeel schoonmaken? Geen probleem, ook al denken we dat wij het efficiënter zouden doen. Maar Pro.Aktief Services uit Friesland is altijd bereid om bedrijven en organisaties te adviseren over of te begeleiden bij het schoonmaken van kantoren of bedrijfspanden.